Meer informatie

Samen bouwen we een zonnepark. Doordat we het samen doen heb je er ook minder omkijken naar. Met uw eigen zonnepanelen levert u een bijdrage aan een betere wereld. 

Mooie mijlpaal bereikt op de Caballerofabriek: uitreiking van het duizendste zonnepaneel aan coƶperatielid Ron door wethouder duurzaamheid Rabin Baldewsingh

Op de locatie A4 bij Rijsenhout zijn we bezig met de ontwikkeling van een grondgebonden snelwegproject. Bekijk het filmpje voor meer achtergrondinformatie en schrijf je hier alvast vrijblijvend in. Het project zal binnenkort worden opengesteld voor deelname.

Zo begon Solar Green Point project A20 Terbregseplein begin 2013. Een item in VARA's Kassa Groen leverde maar liefst 1.400 voorinschrijvingen op. 

De inschrijving is momenteel geopend: A20 Terbregseplein - Fase 2

Marjan, een tevreden deelneemster aan het geslaagde Haagse Solar Green Point project Caballerofabriek, vertelt aan TV West.

Artist impression van het zonnepark A4 ter hoogte van Rijsenhout. Het project zal binnenkort opengesteld worden voor deelname. Schrijf je hier alvast vrijblijvend in!


Zonnepanelen voor iedereen

Samen zonnestroom opwekken in uw buurt

Deelnemen aan een projectStart uw eigen zonnepark

Leuk dat u mee doet!

Wilt u dat uw vrienden en kennissen ook kans kunnen maken op een gratis Waka Waka USB Charger? Deel dan deze actie direct via social media.

Deel dit via FacebookDeel dit via Twitter

Bedankt voor het delen!

Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter

We gebruiken uw e-mailadres alleen om informatie te verstrekken over onze projecten.